Patru mașini zdrobite într-un accident pe DN1, între Codlea și Vlădeni

0
12.477 vizualizari
views

Grav accident pe DN1, între localitățile Codlea și Vlădeni.

Se pare că vinovată de producerea accidentului este o șoferiță care s-a lansat într-o depășire fără să se asigure, pe o porțiune de drum vizibil delimitată cu linie continuă, în condiții meteo de asemenea nefavorabile, cu umiditate și vizibilitate redusă.

Două dintre cele patru autoturisme au ajuns în șanț, în afara părții carosabile, fiind necesară intervenția echipajelor de la descarcerare, alte două echipaje SMURD și un echipaj SAJ asigurând primul ajutor unui număr de 4 victime, respectiv: femeie 52 ani, contuzie hemitorace stâng, bărbat 73 ani, traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial, femeie 48 ani, contuzie torace și membru inferior stâng și o fată de 17 ani care a suferit un atac de panică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov,  cpt. Sferja Ciprian, toate cele 4 victime au fost transportate la spital. Polițiști de la brigada rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea evenimentului. Traficul în zonă este blocat.   

Imagini Info1 TV – ACCIDENT

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic