Părinții de îngeri au aprins astăzi o lumânare

0
1.351 vizualizari
views

DSC_0143 (Copy)

Ziua de 15 octombrie este Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și Copiilor, marcată și în acest an de către Organizația EMMA la Brașov. Părinții de îngeri au aprins în Piața Sfatului lumânări și s-au rugat, păstrând momente de reculegere și comemorând plăpândele ființe ridicate la Ceruri.

Corina Odolean Stănoiu, președintele Organizației EMMA (Eternul Miracol Materna Alinare), filiala Brașov, consideră că cel mai important pentru un părinte de înger este să păstreze vie amintirea acestuia, în acest sens canalizându-și pozitiv toate sentimentele și trăirile cauzate de trauma pierderii copilului. Comunicarea este cea mai importantă, iar subiectul nu trebuie să fie unul tabu. Sunt lucruri despre care trebuie să vorbim pentru a le putea înțelege și accepta.

Corina Odolean Stănoiu își dorește ca și la Codlea părinții de îngeri să i se alăture. Organizația E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare, este o organizație neguvernamentală non-profit și neafiliată politic sau religios, a cărei activitate se desfășoară pe bază de voluntariat și care sprijină familiile care trec prin drama pierderii unui copil si, în mod special, pe cele care își pierd copilul înainte ca acesta să se nască, durerea acestora fiind cel mai puțin înțeleasă.Mai multe despre organizația pe care aceasta o reprezintă la Brașov, pe pagina www.organizatiaemma.ro

Dana Marcu

 

 

Interviu Corina Odolean Stănoiu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic