Orașul de la poalele Măgurii a îmbrăcat podoabă de sărbătoare

2
1.304 vizualizari
views

Departe de orice critică, speculație sau zvon, orașul de la poalele Măgurii a îmbrăcat podoabă de sărbătoare. Copii împreună cu părinți s-au perindat în seara de ajun a Sfântului Nicolae în promenada Codlei pentru a se bucura de o priveliște de poveste.

În altă ordine de idei, primarul Cătălin Muntean a reușit să transforme orașul, făcându-l frumos în așteptarea lui Moș Crăciun. Pragmatic, edilul șef a considerat că prioritățile stau în investiții pentru viitor, nu în cheltuieli mari pe termen scurt.  Vom reveni în zilele următoare un cun material complet despre gândirea omului de la cârma orașului.

Felicitări, domnule primar!

DSC_0268 (Copy) DSC_0271 (Copy) DSC_0275 (Copy)

DSC_0242 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Felicitări, domnule „primar”, felicitări că ați reușit să gestionati cu succes pornirea instalației de iluminat (doar banii sunt ai contribuabililor ), felicitări pentru ca mi-ați oferit ocazia, mie si familiei mele sa ne amintim cum se circula pe drumurile publice iarna, echilibristica …. Este o placere ca strada Mihai Eminescu s-o gasesti plină de gheata timp de o săptămana 😉 in mod sigur nu aveți copil mic si nici persoane vârstnice in familie ;)) sa înțeleg ca in noul an fiscal vom beneficia de reduceri la taxe având in vedere ca am beneficiat doar de 3 lopeți cu nisip imprăștiate pe strada ( exact trei!!!) ? Trotuare nu mai exista, datorita modernizarii rețelei de alimentare cu apa potabilă, nu mai discutam despre gurile de canal, cunoaște povestea tot orașul, partea carosabila este distrusă toată, coșuri de gunoi se găsesc in Ghimbav , Brasov….. Sper sa nu candidați la următoarele alegeri ….

  2. Avand in vedere ca altii n au ce manca, si ce bea , copii din africa , sau din orfelinate, etc precum si alti oameni ai pamantului, e destul de frumos. Dar lumea are pretentii, voi aveti facebookuri, twitere pe care sa va dati cu parerea ca e fain sau nu. Daca erati ca el , la fel furati asa ca .. suntem toti o apa si un pamant

Comments are closed.