Mircea Zara și Shurubel, gazdele covorului roșu la Romanian Music Awards

0
1.225 vizualizari
views

prezentatori-covorul-rosu

Anul acesta, vedetele care vor păşi pe Covorul Roşu vor fi asaltate cu întrebări puse de Mircea Zara, VJ-ul de la Music Channel şi de VJ Shurubel de la Utv.

Cei doi amfitrioni vor testa prezenţa de spirit a fiecarui artist care va ajunge în faţa microfoanelor, imediat ce aceştia îşi vor face simtiţă prezenţa pe Covorul Rosu.

Asadar, cum Mircea Zara şi Shurubel sunt renumiţi pentru abordările lor neobişnuite ale evenimentelor, nu ne mai rămâne decât să ne pregătim pentru o seară de o intensitate maximă.

Pe de o parte Zara, este un maestru al clubbing-ului românesc, prezentând emisiunea Clubzone în fiecare vineri de la ora 23.00 la Music Channel, în timp ce Shurubel, titirezul de la Utv, face furori pe internet şi transformă tot ce atinge în clip viral. Ne pregatim, aşadar, pentru o ediţie istorică a evenimentului, plină de umor şi picanterii!

Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Pana atunci insa, artistii nominalizati vor putea fi votati pe http://rma.1music.ro/

Vezi ce vedete au pășit pe covorul orșu în 2011

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic