Mesajul bisericilor creștine evanghelice a răsunat în Promenadă

3
2.101 vizualizari
views

De departe, Codlea este un oraș ce mocnește de culturalitate și culte, trăind în bună pace și înțelegere. Evenimentul organizat în promenada municipiului Codlea de bisericile crestine  evanghelice din Codlea, a strâns laolaltă sute de credicioși.

Vineri, 8 august au cantat: Gabi Ilut din Satul Mare (cu compoziții proprii), Dana Rotopănescu din Brasov, imnurile crestine au fost conduse de Liviu Botea (absolv. Conservator Cluj). Mesajul a fost susținut de pastorul Florin Ianovici din Bucuresti (crainic Radio Vocea Evangheliei) Prezentator a fost pastorul Eugen Jugaru din Codlea.

În ziua de sâmbătă, 9 august,  au cantat: Fanfara din Mediaș, un grup de muziăa crestina folk din Săcele, imnurile au fost conduse de aceeași persoană, Liviu Botea. Mesajul a fost sustinut de pastorul Daniel Rus din Campia Turzii. Prezentator a fost prezbiter Valentin Botea.

Mesajul bisericilor creștine evanghelice (VIDEO)

DSC_0171 (Copy) DSC_0163 (Copy)

DSC_0004 (Copy) DSC_0019 (Copy) DSC_0022 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Evenimentul din serile de 8 si 9 din Promenada, o adevarata demonstratie a iubirii crestine. Mesaj inaltator si datator de speranta

  2. Aţi auzit că s-a zis: „Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte.” Dar Eu vă spun: să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău. Ci, oricui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt. Oricui vrea să se judece cu tine şi să-ţi ia haina, lasă-i şi cămaşa. Dacă te sileşte cineva să mergi cu el o milă de loc, mergi cu el două. Celui ce-ţi cere dă-i; şi nu întoarce spatele celui ce vrea să se împrumute de la tine. Aţi auzit că s-a zis: „Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău.” Dar Eu vă spun: iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc, ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi. Dacă iubiţi numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai aşteptaţi? Nu fac aşa şi vameşii? Şi dacă îmbrăţişaţi cu dragoste numai pe fraţii voştri, ce lucru neobişnuit faceţi? Oare păgânii nu fac la fel? Voi fiţi, dar, desăvârşiţi, după cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit. (Matei 5:38-48)

Comments are closed.