Martorii au fost convinși că șoferul care a provocat accidentul este beat turtă

0
1.118 vizualizari
views

Accident rutier în dimineața zilei de 19 ianuarie, la intrare în municipiul Codlea dinspre Sibiu. Șoferul unui autoturism VW a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. Conducătorul auto care circula regulamentar spune că a văzut mașina venind din sens invers ,,curgând,, pe contrasens, a tras mult dreapta, dar nu a mai avut ce face. Impactul a fost destul de puternic. Din fericire, airbag-urile s-au deschis și nimeni nu a fost rănit.

Când șoferul din VW a coborăt din mașină părea buimac, iar pe toată perioada de timp până la venirea poliției pentru că părea că se clatină făcându-și de lucru fără a fi vizibil deranjat de faptul că este autorul accidentului,  persoanele din imediata apropiere au fost convinse că acesta era băut bine, motiv pentru care nici nu au mutat mașina din mijlocul drumului.

Surpriza a venit abia când polițistul l-a pus să sufle în etilotest. Zero!  Întrebat fiind de către polițist cum s-a produs evenimentul, bărbatul a ridicat din umeri, de parcă ar fi coborât de pe altă planetă.

accident codlea nord3 (1) accident codlea nord3 (2)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic