Mandersloot extinde rețeaua de distribuție către Lituania

0
1.380 vizualizari
views

Mandersloot se extinde și serveste și piața lituaniană. Grupul Mandersloot este cel mai cunoscut pentru puternicele sale rețele de distribuție în Europa de Est și pentru anii de experiență dobânditi în transport, printre altele, flori și plante, produse alimentare, bunuri generale și bunuri de mare valoare.

CEO Ronald Mandersloot: „Extinderea serviciile noastre în Lituania este un răspuns logic la creșterea continuă pe care am experimentat-o în ultimii doi ani. Suntem bine pregătiți pentru a servi piața lituaniană în baza standardelor noastre stricte de calitate și suntem fericiti să oferim această posibilitate clienților noștri. Din punct de vedere geografic, zona este bine conectată la rețeaua noastră curentă, iar economia în creștere oferă oportunități interesante pentru viitor.”

Expansiunea către Lituania este ultima dintr-o serie de evoluții din care, pentru Grupul Mandersloot, a fost să reiasă pozitia sa de lider de piață în transportul bunurilor cu temperatura controlată în Europa de Est. Prin creșterea diferitelor hub-uri, flota modernă și dorința constantă pentru inovare, se caracterizează evoluția Grupului Mandersloot, care este mereu în căutarea unor noi modalități de a servi clienții săi în cel mai bun mod posibil.

În afară de plecările zilnice către România, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, rețeaua de distribuție a Grupului Mandersloot  va încorpora plecări zilnice cu camioane complete și de două ori pe săptămână plecări cu încărcări parțiale către Lituania.

Mandersloot Litouwen

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic