Mai puțin de jumătate dintre candidați au promovat examenul de bacalaureat din vară

1
980 vizualizari
views

Rezultatele de la bacalaureatul din acest an lasă de dorit și pentru elevii din orașul nostru.

Pentru anul 2012, rata de promovabilitate în prima sesiune de  bacalaureat a însemnat sub 50% pentru elevii Liceului Teoretic Codlea.

Astfel, în sesiunea iunie-iulie, au participat 107 elevi , doar 77 candidați aparținând promoției curente.  După afișarea rezultatelor din 8 iulie, elevii care au picat la probele de bacalaureat din vară,  au putut să se înscrie în sesiunea de toamnă începând din 15 iulie.

În urma rezultatelor de la primul examen de bacalaureat, doar 49 de elevi au promovat, 12 candidați aparținând promoțiilor anterioare.

În sesiunea de toamnă, s-au înscris 59 candidați, elevii Liceului Teoretic având de susținut doar probele scrise la limba și literatura română, matematică și istorie.

În săptămânile următoare a fost întocmit de către cadrele didactice din cadrul instituției de învățământ, un plan de ajutorare a celor picați, constând în pregătiri intense la școală la materiile unde nu s-a promovat.

Rezultatele la examenul de bacalaureat vor fi afișate duminică, 2 septembrie. Pe 3 și 4 septembrie, absolvenții pot face contestații. Rezultatele finale  se vor afișa pe 5 septembrie atât în licee, cât și pe site-ul Ministerului de Educație.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Pe 3 si 4 septembrie se corecteaza lucrarile ale caror note au fost contestate. Contestatiile se pot depune doar in 2 septembrie.

Comments are closed.