“Măi Ioane, nu ești bun de nimic!”

0
1.733 vizualizari
views

Această frază o auzea Ion în fiecare zi de la nevastă, care îi dădea un topor și-l trimitea în pădure să aducă lemne pentru foc. Îi spunea așa, iar Ion se chinuia cu toporul și nu reușea să taie mare lucru. Venea ostenit și oricât ar fi vrut el să își împace nevasta, noaptea adormea buștean și nu mai era bun de nimic.

Într-o zi când Ion era în pădure, a văzut niște lemne mai subțirele, tocmai bune de dus acasă. “Pe astea sigur pot să le tai chiar și eu”, a spus Ion și când a ridicat toporul deasupra capului ca să reteze lemnele, acestea au strigat:

“Stai, Ioane, nu ne tăia, căci suntem lemne fermecate!”

“Și dacă sunteți lemne fermecate ce? le-a întrebat Ion cel bun de nimic.

Îți spunem un secret, numai fie-ți milă de noi, nu ne ciopârți cu toporul!”.

Măi Ioane, vecinul tău taie lemne de toate felurile cu un motofierăstrău Husqvarna și ajunge acasă odihnit și cu mult înaintea ta. Acum întreabă-te tu, de ce pe tine te trimite femeia ta în pădure cu toporul?

Ion a lăsat toporul jos, a fugit repede în sat, a luat de la prăvălie un motofierăstrău Husqvarna și a tăiat lemnele numaidecât. În sfârșit, s-a întors și omul acasă având căruța plină și i-a spus nevestii că lemnele fermecate i-au vorbit.

Totuși, noi te sfătuim să nu mai crezi în vrăji și basme, vino să te convingi pe bune de puterea motofierăstraielor Husqvarna. În realitate le găsești în Codlea, pe strada Lungă, numărul 3. Doar prețurile și cadourile sunt desprinse din povești!

poza interior 1 (Copy) poza interior 2 (Copy) taietor lemneDSC_0061 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic