Mădălina își urmează visul și aduce manichiura la rang de artă!

0
2.996 vizualizari
views

Încă din școală Mădălina a cochetat cu desenul și pictura, dezvoltându-și arta frumosului și perfecționându-se constant. Extrem de talentată, Mădălina și-a canalizat talentul către un domeniu pe care l-a adus la un alt nivel. Astfel că, a urmat cursuri de perfecționare și a pus accent pe creație în manichiură. Cu susținerea părinților și-a deschis propriul salon, iar clientele sunt foarte mulțumite.

”Este altceva, spune o clientă. Mădălina pune accent pe detalii și realizează modele de o acuratețe mare, iar lucările acesteia sunt durabile. Cu siguranță este pasionată de ceea ce face, se vede cu ochiul liber.”

”M-am uitat pe pagina de facebook și am văzut un model care mi-a plăcut tare mult, spune o altă clientă. Atunci mi-am zis că ceea ce face Mădălina nu este doar despre făcut unghii, ci despre mici opere de artă.”

Deși este la început de drum, Mădălina consideră că a-ți urma visul este lucrul cel mai important pentru un tânăr și îi încurajează pe toți cei care sunt pasionați de ceva, indiferent de domeniu, să își dezvolte acea latură.

Salon Colibry, strada Florilor nr. 2 – Codlea

Facebook Salon Colibry https://www.facebook.com/saloncolibry

Programări – Telefon:0720723476

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic