Am lansat CODLEA FORUM pentru cetățenii orașului!

0
3.089 vizualizari
views
Codlea Forum

Noul proiect are la bază inițiativa redacției de a da posibilitatea oricărui cetățean al municipiului Codlea să aducă în atenția opiniei publice subiecte sau probleme de orice natură, cu care se confruntă comunitatea.

Simplitatea constă în faptul că utilizatorul/cetățeanul, își poate spune singur povestea așa cum dorește și o poate mediatiza prin intermediul grupului de inițiativă, fără a fi cenzuart sau limitat. De aici și motto-ul nostru: Discută liber despre orașului tău!

Cine te citește? Cei peste 50.000 utilizatori pe care i-a atins Codlea Info la sfârșitul lunii august. Povestea, sesizarea, reclamația sau problema ta va fi mediatizată prin intermediul nostru.

Prin intermediul forumului Codlea Forum, utilizatorii au acces la diverse informații utile, pot crea topicuri, subiecte noi, articole, întrebări, comentarii și recomandări, pot participa la discuții referitoare la produsele și serviciile oferite. Se recomandă scrierea corectă din punct devedere gramatical la crearea unui articol pentru a evita solicitarea editorilor forumului de a interveni. În cazul postărilor, exprimării opiniei de orice natură, aveți posibilitatea de a corecta prin editare în termen de 5 min de la momentul publicării. Vrem să credem că FORUMUL este oglinda unei comunități și că împreună putem rezolva orice situație.

www.forum.codlea-info.ro  

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic