Intre legalitate si abuz

9
1.569 vizualizari
views

Intre legalitate si abuz, cetatenii orasului Codlea inca nu s-au obisnuit cu activitatea de administrare a parcarilor cu plata de pe raza orasului Codlea, unii soferi gafeaza, parcand langa trecerea de pietoni, spre exemplu.

Cu toate acestea, nimeni nu le spune soferilor ca pot parca in locurile cu plata, special amenajate, fara sa plateasca in primele 10 minute, daca nu depasesc acest timp. Ca dai o fuga pana la bancomat, la FISC sau la florarie, iti poti parca masina fara sa scoti bon de la parcometru, cu conditia ca in 10 minute sa iti termini treaba. Scrie in regulament.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. […] Intre legalitate si abuz Sat Jan 08, 2011 0:08 am Intre legalitate si abuz, cetatenii orasului Codlea inca nu s-au obisnuit cu activitatea de administrare a parcarilor cu plata de pe raza orasului Codlea, unii soferi gafeaza, parcand langa trecerea de pietoni, spre exemplu. Cu toate acestea, nimeni nu le spune soferilor ca pot parca in locurile cu plata, special amenajate, fara sa plateasca in […] […]

 2. Ce 10 minute, angajatii firmei de ridicari masini stau la panda si cand au vazut ca soferul masini intra intr-o institutie etc. imediat actioneaza si iti ridica masina.
  Caz concret, personal eram in zona CEC, iar masina celor de la ridicari astepta, stand la panda in fata la ELECTRICA, o masina a parcat in fata BCR si soferul a intrat in banca, nu a durat 5 minute si masina de la firma de ridicari a intrat in actiune, finalul nu il stiu ca am plecat cu dubita la Brasov, dar cu siguranta a facut un abuz si sa ridicat masina,iar din dubita toata lumea se uita si vorbea de hotia si nesimtirea acestei firme din Botosani.Asa ca cele 10 minute trecute in acel contract nu se respecta. Multa lume este revoltata pe primarie pentru prostia aceasta cu parcarile in Codlea, asta ne mai trebuia noua, inca o taxa in plus in municipiu de parca nu am avea destule. SA TRAIM BINE……..

 3. O singura solutie ramane anularea contractului cu firma Hi Speed Recovery si AFARA CU EI DIN CODLEA, dar daca o sa stam cu mainile in san si vom fi in continuare indolenti, aceasta firma va continua abuzurile in orasul nostru si singurii care au de pierdut suntem bineinteles NOI.
  Si nu inteleg ce se intampla cu cetatenii acestui oras, parca am fi hipnotizati de nu reactionam la magariile care se fac in Codlea si sunt foarte multe.
  Chiar nu vedeti ca in acest oras de ceva timp nu se mai schimba nimic, a ramas acelasi oras invechit cu foarte mici exceptii si sa ne intrebam ce face primaria cu toate taxele si impozitele noastre plus alti bani care vin de la judet, bani alocati fiecarei localitati.
  Vedem cum anumiti oameni din primarie se imbogatesc peste noapte pe spatele nostru iar noi o ducem din ce in ce mai rau, in loc sa faca lucruri bune ca pentru asta i-am ales sa ne reprezinte orasul, ei isi fac de cap fara a se mai gandii ca au ajuns acolo sus datorita noua.
  SI ASTA SE INTAMPLA DIN CAUZA NOASTRA PENTRU CA NU REACTIONAM LA NEREGULILE CARE SE FAC SI ASTEPTAM SA VINA CINEVA SA NE DEA DOUA PALME SA NE TREZIM.

  DESTEAPTA-TE ROMANE……………………….

 4. Astazi, dupa ce v-am prezentat cazul recent din articolul de mai sus, am surprins ocazional aceeasi masina pe Strada 9 Mai. Pozele substituie orice alt comentariu. Mare e gradina ta, Doamne!

 5. Pai sa imi fie cu scuzare, in cazul asta eu sunam la firma de ridicare sa ii ia masina, macar sa am loc sa merg ca tot pietonul pe trotuar !

Comments are closed.