Independentul Gheorghe Rișcău, noul viceprimar al municipiului Codlea

1
3.562 vizualizari
views

În urma votului exprimat de cei 19 consilieri locali ai municipiului Codlea, Gheorghe Rișcău a fost ales viceprimar cu 10 voturi pentru, din totalul de 19. Cea de a doua propunere a fost Ciolan Ștefan Octavian, care a obținut 9 voturi.

Cine este Gheorghe Rișcău, noul viceprimar?

Gheorghe Rișcău, Gigi cum îi spun apropiații, a fost prima surpriză de la Codlea, acesta obținând votul codlenilor pentru un mandat de conslier local, când foarte puțini îi dădeau vreo șansă. Meticulos, abil, cu școală de administrație publică și un master în domeniu, Gigi a venit în urmă cu mai mulți ani la Codlea pentru că aici și-a cunoscut soția. Are în spate suficientă experiență politică, fiind fost consilier județean la Satu Mare pe listele PNL.  La Codlea a ales să fie independent, deși convigerile sale politice și de doctrină sunt liberale. Poate acesta a și fost motivul pentru care liberalii au ales împreună cu useriștii să fie reprezentați de tânărul Gheorghe Rișcău.

Vă transmitem mai jos și mesajul de mulțumire al candidatului Gheorghe Rișcău după ce a câștigat mandatul de consilier.

Una dintre cele mai mari surprize de la Codlea este candidatul independent pentru Consiliul Local, Gheorghe Rișcău. Acesta a reușit să capaciteze încrederea alegătorilor și va fi consilier independent în noua alcătuire a consiliului. Ce transmite Gheorghe Rișcău?

”Dragi codleni,

Îmi propusesem să transmit un mesaj de mulțumire indiferent de rezultatul pe care urma să îl obțin.

Iată că acum am bucuria să o fac din calitate de învingător.

Vă sunt recunoscător tuturor celor care mi-ați fost alături, acordându-mi votul dumneavoastră de încredere și mai ales pentru că ați dat dovadă de o mare calitate umană,  care în aceste vremuri este tot mai rar de găsit.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că pregătirea profesională și experiența unui om în politică sunt atu-uri foarte valoroase pentru a ocupa o funcție publică.

Mulțumirile mele se îndreaptă și către cei care m-au descurajat (și nu puțini la număr) încă de la depunerea candidaturii și pe care îi îndemn să accepte că atunci când îți dorești cu adevărat ceva și ai armele potrivite, reușita nu întârzie să apară.

Deși fac parte din comunitatea codleană de doar 4 ani, mi-am dorit încă de la început să mă implic activ în dezvoltarea și bunăstarea acestui oraș.

Datorită vouă am reușit!

Vă mulțumesc din suflet că mi-ați oferit această ocazie!”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.