În atenția posesorilor de mașini care utilizează domeniul public

5
1.089 vizualizari
views

Primăria Municipiului Codlea aduce în atenția posesorilor de mijloace de transport care utilizeaza domeniul public al orașului în intervalul orar 22-07, cu excepția celor care posedă un loc de parcare rezidențială, că începând cu data de 15 aprilie 2014 se vor efectua controale și se vor aplica sancțiuni asupra celor care nu au achitat taxa de utilizare a domeniului public.  Termenul de achitare a taxelor a fost 31 ianuarie.

Taxele prevăzute în HCL 143/2013 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2014 sunt următoarele:

50 lei/an pentru proprietarii/utilizatorii de autoturisme, remorci până la 1 tona

100 lei/an pentru proprietarii/utilizatorii de autoutilitare până la 3.5 tone, remorci cu masa max. autorizată  între 1 – 3,5 tone

500 lei/an pentru proprietarii/utilizatorii de autoutilitare peste 3.5 tone, remorci cu masa mai mare de 3,5 tone, care au voie să parcheze doar pe domeniul public de pe strada Rampei și în zona cuprinsă între statia PECO OMV Codlea și stația de autobuze din Codea Nord.

Primaria Codlea

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Ce imi ofera primarul de cei 50 lei platiti? Sa daca locuri de parcare pt.toata lumea,nu sa platesc si sa ma cert cu vecinii,sau sa ma plimb cateva zeci de minute sa gasesc in loc.

  2. Sa va ia naiba cu taxele voastre!!!! Nu mai stiti pe ce sa luati banii oamenilor! Asta merita toti cetatenii codleni care l-au votat pe actualul primar! Nu a facut absolut nimic pentru acest oras! Stie doar sa promita!!!

  3. Acesta taxa este abuziva, conform codului fiscal se poate percepe o taxa pentru ocuparea locului public, doar daca desfasori o activitare pe acel loc, conform Codului fiscal ART. 283 Alte taxe locale, aceasat Hotarare de Consiliu poate fi atacata in Administrativ Contecios

Comments are closed.