Îmblânzirea jivinei dincolo de zidurile penitenciarului

0
988 vizualizari
views

Un batalion disciplinar în care ca o lecție de viață copiii străzii se razbună, ca mai apoi ucigașul care plânge să opereze pe suflet deschis. În tot acest amalgam, el, omul, a găsit antidotul pentru desfrâu după ce a stat cu femeia față-n față.  O introducere ce creionează toată activitatea literară a omului Adrian N. Plescau. Membru al Uniunii Scriitorilor din România, vechi prieten, Adrian lansează un nou volum de proză intitulat ,,Jivină”. Autorul cărţii este angajat al Penitenciarului Codlea din 1990 şi se află la cea de a noua  creaţie literară.

A debutat în anul 2000 , cu prilejul lansării cărţii intitulate ,, Am stat cu femeia faţă în faţă”. Următoarele apariţii :  ,, Batalion disciplinar”-2001,   ,, Copiii străzii se răzbună”-2002, ,, Ucigaşul care plânge”-2003, ,,Lecţie de viaţă”-2004 , ,,Operaţie pe suflet deschis”-2005 , ,, Antidot pentru desfrâu” -2009 , ,, Amalgamul”-2012- reprezintă parcursul spre consacrare al scriitorului Adrian N. Pleşcău.

Vineri, 15 februarie 2013, orele 16.00, în incinta Sălii festive din cadrul Primăriei Ghimbav, va avea loc lansarea volumului de proză  ,, Jivină” .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic