Holbavul ar putea deveni cea mai importantă localitate turistică din Țara Bârsei!

0
3.415 vizualizari
views

Născut și crescut pe plaiurile frumoase de la Holbav, Nica Bujor Adrian este un om simplu din popor, fiu al satului, iar la cei 50 de ani spune că răbdarea care l-a măcinat într-o viață i-a ajuns la os! La fiecare 4 ani a trăit cu speranța că se va schimba ceva, iar acum a ajuns la concluzia că schimbarea începe cu fiecare om din Holbav, dar în primul rând cu el. Motiv pentru care se înscrie în cursa pentru funcția de primar și vrea să câștige Primăria Holbav la alegerile locale din 27 septembrie.

De 30 de ani Holbavul a stagnat. Tinerii au plecat la oraș, agricultură nu a mai făcut nimeni, iar politicienii trecuți vremelnic prin primărie au adus doar promisiuni, iar în urma lor s-a ales praful. Cuvântul de ordine a fost căpătuiala, fiecare dintre aceștia urmărindu-și propriile interese.

Știți ce este dureros? Localitatea Holbav are și acum case fără current și se află doar la o aruncătură de băț în spatele Măgurii, dar diferența de dezvoltare și mentalitate pe o distanță de 10 km este de 50 de ani. Este inacceptabil. Nu a existat bunăvoință.

Holbavul este o comunitate mică, dar cu o bogată tradiție și oameni inimoși. Avem peisaje de poveste la Holbav, însă nimeni din administrație nu le-a pus în valoare din punct de vedere turistic, spune cu năduf Nica Bujor Adrian.

Tocmai de aceea Nica Bujor Adrian vrea să aducă schimbarea în comuna Holbav. Pentru a ne dezvolta avem nevoie de infrastructură, de rețea apă-canal, de servicii de calitate pentru oameni. S-au plans mereu cei care au condus ”satul” că nu sunt bani la buget. Dar a încercat cineva să atragă turiști prin crearea unor oportunități de vizitare și includerea zonei Holbav într-un circuit turistic național?

Sunt ani buni de când oamenii sunt duși cu vorba. AJUNGE! Soluții există, trebuie doar să se vrea! Consider că a venit timpul schimbării și la Holbav! – Nica Bujor Adrian

Holbav

Nica Bujor Adrian este candidat la Primăria Holbav din partea Partidului Mișcarea Populară

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic