Grand Prix Junior 2011 la Patinoarul Olimpic

2
2.094 vizualizari
views

Buna seara ! Numele meu este Loredana Cozma, am 16 ani si sunt din Codlea, eleva la Liceul Teoretic. Am observat cativa tineri in cadrul grupului Codlea-Info. Mi-ar face placere sa fac parte din acest grup. Sunt pasionata de fotografii, iar daca imi veti da ocazia, as fi incantata sa sustin voluntariatul dumneavoastra in proiectele culturale si artistice. Va multumesc.

Mesajul Loredanei ne-a lasat cu gura cascata datorita curajului de a ne scrie despre pasiunea si intentia ei de a colabora alaturi de echipa Codlea Info, la numai 16 ani, atitudine pe care am apreciat-o si careia i-am raspuns afirmativ. Activeaza in cadrul Ansamblului Folcloric  „Magura” si pentru ca au fost invitati sa decerneze premiile Grand Prix Junior 2011, Loredana si-a luat in serios munca de editorialist si a realizat integral urmatorul material.

Grand Prix Junior 2011 la Patinoarul Olimpic

In data de 24.09.2011 la Patinoarul Olimpic Brasov a avut loc concursul international Grand Prix Junior. Este unul din cele sapte concursuri mondiale organizate de Federatia Internationala de Patinaj. Printre organizatori s-a numarat si  Primaria Brasov, dar si  Federatia Romana de Patinaj.

Editia a gazduit 30 de tari, printre care si Romania, din partea careia au participat cu mandrie trei baieti si doua fete. Ionescu Vlad 17 ani , Catalin Dimitrescu 13 ani, Zolt Koosz 19 ani , Denisa Sandu 16 ani  si Raisa Rjenovki 15 ani. Concursul propriu-zis a constat in trei probe:

  • -individual feminin
  • -individual masculin
  • -dans pe gheata.

Grand Prix Junior – Brasov 2011

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

Comments are closed.