Gestul incredibil al unei tinere din Codlea

3
1.562 vizualizari
views

O tânără din municipiul Codlea în vârstă de 35 ani, a găsit în dimineața zilei de 15 mai un portmoneu cu nu mai puțin de 820 euro și acte de identitate, portmoneu pe care l-a predat imediat poliției Codlea.

Întâmplarea pare desprinsă dintr-o telenovelă, în ideea că Loredana S, femeia care a găsit cei 820 euro, își serbează astăzi ziua de naștere. Însă femeia a decis că cel mai frumos cadou pe care și-l poate face este să fie cinstită și corectă cu ea însăși.

Nu vă imaginați probabil ce a însemnat gestul acesteia pentru persoana care a pierdut banii, un bărbat care a adunat cu greu suma respectivă pentru că are o înmormântare.

Loredana, pentru gestul tău, JOS PĂLĂRIA! La mulți ani!

Politia Codlea sediu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. De ziua ei, o tânără și-a făcut cadou... cinstea. A găsit un portofoel pe care l-a dus la Poliție - News BrasovNews Brasov

    […] Loredana S, femeia care a găsit cei 820 euro, își serbează astăzi ziua de naștere. Ea a decis că cel mai frumos cadou pe care și-l poate face este să fie cinstită…, scrie codlea-info. […]

  2. Frumos gest Loredana !!!! LA MULTI ANI !!!! Daca toata lumea ar face gesturi la fel de frumoase ca Loredana ar fi foarte frumos !!!!

  3. deci sa fii corect si cinstit este vazut de Codlea-info ca „gest incredibil” ??
    chiar asa putina incredere in normalitate !?

Comments are closed.