Continental vine cu ofertă de zeci de locuri de muncă pentru codleni

0
1.137 vizualizari
views

Continental vine cu zeci de locuri de muncă în orașul tău: Vrei să afli despre ce este vorba? Nimic mai simplu. Ne întâlnim la Primăria Codlea în ziua de 11 octombrie, în intervalul orar 16.00 – 19.00.
Concernul este prezent la Braşov încă din 2010. În acest moment la Ghimbav se produc patru tipuri de pompe de combustibil (diesel, benzină, cu perii şi fără perii) care din punctul de vedere al carcaselor din plastic şi diverselor componente conexe reprezintă o varietate de câteva zeci de modele, iar în timp se va ajunge la sute de modele.
„Angajarea de personal este o provocare în România, sunt multe companii care caută personal calificat. Acest lucru este în beneficiul viitorului angajat pentru că sunt oferite multe beneficii pe lângă salariu. Unele dintre acestea sunt și instruirea la locul de muncă. Nu putem vorbi de investiție medie în ceea ce privește personalul, fiecare nou venit are potențialul lui.

Avem perioada de integrare, în care ne asumăm costuri indirecte generate de lipsa de performanță, iar în măsura în care sunt necesare traininguri externe, le organizăm. În cel mai extins caz, am trimis colegi noi pentru 6 luni de pregătire la centre din Germania pentru activitatea nouă de testare și validare. În zonele bine consolidate, costul de dezvoltare este mai mic, echipele fiind mature”, susțin reprezentanții companiei.
În Romania, Continental detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare si dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental mai este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor in Bucuresti. Investitiile companiei in Romania
, in perioada 1999-2015, s-au cifrat la 1,13 miliarde euro, numarul de angajati Continental pe plan local fiind, la finele lui 2015, de 16.500 oameni.

caravana-conti_codlea-copy

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic