Concert de muzică de cameră la Codlea

9
1.348 vizualizari
views
Muzica de camera la Codlea
Muzica de camera la Codlea

Muzica de camera la Codlea
Muzica de camera la Codlea

Cu ocazia deschiderii Stagiunii de Concerte Codlea 2011, va avea loc la Biserica Evanghelica din Codlea un concert de muzica de camera, Sambata , 14. Mai, orele 17.00 .
Concertul va fi sustinut de Formatia „Quartetto Brassovia”, condusă de Paul Cristian.
Quartetto Brassovia a luat fiinţă din dorinţa şi bucuria de a cânta muzică veche. În luna mai 2009, a participat la prima ediţie a concursului de muzică barocă “La Stravaganza”, Cluj-Napoca, unde a obţinut premiul III.
Quartetto Brassovia a susţinut concerte la Braşov, sau localitáti cu cetáti fortificate sásesti cum ar fi Crit, Cisnădioara, Prejmer fiind implicat în diferite proiecte muzicale în ţară, în decoruri medievale.
Membrii formatiei: Emin Curtgeafar – Oboi, Roxana Barsan – Vioara, Alexandra Ionescu – Violoncel, Paul Cristian – Clavecin.

Vor fi prezentate lucrări din epoca Renascentistă si barocă de: Dario Castello, Henry Purcell. Johan Ronenmüller si Dietrich Becker.

Eveniment sprijinit de:
Ambasada Germană Bucuresti
Asociata Codlenilori din Germania
Farmacia Imunofarm Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. „formatia” 🙂
  de ce nu boy grup sau taraful, lautari … va rog dragilor, este vorba de muzica clasica, sau am inteles eu gresit si „trag fratii o manea” …
  numele spune: Quartet /adica patru muzicieni´) …sa mori de ras si nu alta … sper sa merga lume multa !!! daca as fii in oras m-as duce cu placere! Auditie placuta!!!

  • ESTE TRIST , DUREROS DE TRIST …!!!

   Mai ales chestia aia „sa mori de ras si nu alta ” Bravo tie ,noua generatie !! Halal cultura ( adica nu mai suportati decat „wonderful child Adrian ?/ )

   Romeo P.

   • Robert, decat sa fii atat de sensibil la critici mai bine ai recunoaste ca ai pecit-o si ai modifica putin articolul. In cazul asta „formatia” suna la fel de aiurea ca si cand ai spune ca quartetul Metallica tine un concert nu stiu unde. Bine ca nu ai spus ca respectivii vor canta din „best of” Purcell si Castello. :)) Mai bine spune-i „saru-mana” lu’ Horatiu ca ti-a semnalat greseala.

 2. Domnule Cadar, departe de mine intentia de a fii rautacios. Daca eram rautacios va rescria-m articolul si ma adresam personal redactiei. De cateva ori am incercat adresandu-ma redactiei (per Email) fie pt informatii, fie pt. propuneri si n-am primit nici un raspuns. Daca insa va deranjeaza comentariile mele pot sa renunt, fara cea mai mica parere de rau la „post coment”. Iar daca v-am deranjat pe dumneavoastra personal, in „arta” redactionala, imi cer scuze.

  • Draga dle. Horatiu, nu este nici o problema … despre mesajele dvs. trimise pe mail …m-am ocupat eu … si in scurt timp voi avea un material despre una din propunerile dvs. insusi scris de persoana care va fi in centrul atentiei … multumesc si chiar va rog sa nu renuntati …eu imi cer scuze poate am fost un pic dur … numai bine !

Comments are closed.