Cai putere, femei frumoase si brate puternice la EXPO Inter Cars

0
4.427 vizualizari
views

Cai putere, femei frumoase si brate puternice la

EXPO Inter Cars

EXPO Inter Cars s-a aflat la prima editie si a reusit sa atraga pe parcursul celor 2 zile de desfasurare (sambata si duminica), 10-11 septembrie, aproximativ 2000 de vizitatori de pretutindeni din Romania.

Acest eveniment a fost destinat clientilor Inter Cars Romania si aici ne referim in special la reprezentanti de firme din domeniul auto, gen: service-uri auto, magazine de piese auto si transportatori.

Evenimentul s-a desfasurat la depozitul central al Inter Cars Romania din Ghimbav- Brasov; care este cel mai mare depozit de piese auto din tara la ora actuala.

Important de mentionat este faptul ca evenimentul a fost primul de acest gen organizat vreodata in Romania de un distribuitor de piese auto, ceea ce pentru noi reprezinta un adevarat avantaj concurential. Din punctul nostru de vedere, evenimentul a fost de un real succes, urmand ca si in urmatorii ani sa organizam acest eveniment. – declara pentru Codlea Info specialistul in probleme de marketing, dl. dir. Victor Gavronschi

La EXPO Inter Cars au participat cu standuri de prezentare cei mai importanti producatori de piese auto la nivel mondial: Bosch, Delphi, Febi, Valeo, Ruville, Contitech, Luk, ZF, Filtron, KYB, SKF, Castrol, Comma si multi altii.

Printre atractiile acestui targ s-au numarat: concertul trupei Iris si prezenta moderatorului Dezbracatu’ de la Cronica Carcotasilor si cei mai puternici oameni din Romania de la PowerGym Codlea, intr-o frumoasa reprezentatie de forta.

Expo Inter Cars Romania 2011

Galerie Foto – Expo Inter Cars

10-11 sept.2011

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic