Anul Șarpelui Negru de Apă. Previziuni generale horoscop 2013

0
1.428 vizualizari
views

Horoscop 2013. Anul Șarpelui Negru de Apă.
Previziuni generale horoscop 2013

Conform calendarului chinezesc, 2013 este anul Sarpelui de Apă.

În primul rând, trebuie să înțelegem ce atitudine au chinezii față de această reptilă. După parerea lor, șarpele întruchipează înțelepciunea, voința, independența, răbdarea, rapiditatea reacției și luării deciziilor. Pe lângă acestea, șarpele este înzestrat cu un farmec uimitor – este un mare seducător. În același timp, această reptilă poate fi foarte vicleană și nemiloasă dacă cineva o supără sau o jignește. Iar dacă luăm în considerare faptul că în anul 2013 elementul Șarpelui este apa, trebuie să adaugăm nestatornicia, emotivitatea și, prin urmare, instabilitatea.

Așadar, la ce să ne așteptăm în 2013, anul Șarpelui Negru de Apă?

În primul rând, în anul ce vine nu prea are rost să ne așteptăm la șocuri puternice și pasiuni arzătoare, dar dinamica evenimentelor va fi foarte vizibilă. Pentru a-l tempera pe stăpânul anului, este indicat să dăm dovadă de rațiune și prudență, trebuie să evaluăm în profunzime orice situație. Foarte binevenite vor fi planificarea minuțioasă și abordarea meticuloasă a proiectelor noi. În anul Sarpelui Negru de Apă, „pe val” vor fi specialiștii cei mai competenți în domeniul lor.

Horoscopul 2013 spune că acest an este momentul cel mai favorabil pentru luarea celor mai dificile și importante decizii în viață. Așadar, cei care se vor afla la sfârșitul anului 2012 la o răscruce de drumuri sau într-o situație complicată, pot să privească spre viitor cu optimism și cu încredere că toate problemele se vor rezolva în scurt timp.

Dacă ai hotarat să mai faci o facultate sau să te ocupi de artă, sau să te căsătorești, Șarpele cu siguranță te va ajuta. Dar dacă ai de gând să sporești controlul asupra copilului sau soțului, eforturile tale vor fi cel mai degrabă zadarnice, sau mai rău – vei obține un efect opus așteptărilor. La fel de dificilă riscă să fie lupta pentru obținerea postului de conducere râvnit sau a unei persoane.

În anul Șarpelui, trebuie să eviți afacerile dubioase. Persoanele care lucrează în domeniul intelectual și reprezentații lumii artelor vor câștiga bani cel mai ușor. De fapt, chiar dacă anul nu ți se va părea bun din punct de vedere financiar, horoscopul 2013 ne spune că există șanse mari ca situația financiară să se îmbunătățească la sfârșitul anului.

Horoscop 2013: Cum vom sta cu norocul?

Horoscop 2013 anunță că de o bunavoință aparte din partea stăpânului anului 2013 se vor bucura cei nascuți în anul Bivolului, Șarpelui , Calului, Maimuței si Mistrețului. Șerpii sunt prin definiție norocoșii anului 2013, Mistrețul se va bucura de venituri financiare, Bivolul va primi o oportunitate fără precedent de a-și consolida pozitia de lider, și în acest caz nu vorbim doar de carieră, ci și de familie. Nativii din zodia Cal vor cunoaște persoane utile și interesante, iar Maimuțele vor reuși să depașească cu ușurință dificultățile sau chiar să le evite de cele mai multe ori.

Iar cei care s-au născut în anul Iepurelui, Dragonului sau Caprei trebuie să fie pregătiți pentru faptul că se vor afla în permanență sub supravegherea Șarpelui, a cărui privire nu va fi întotdeauna binevoitoare. Iepurii îl vor nemulțumi pe stăpân cu egoismul lor și încercările constante de a-i înșela pe cei din jur, Dragonii – cu lenea și tendința de a-și transforma viața într-o sărbătoare continuă, iar Caprele – cu incapacitatea de a face față realităților vieții.

Horoscop 2013: Eclipsele anului 2013

Datele eclipselor lunare si solare sunt foarte simbolice si, conform previziunilor din horoscop 2013, ne vor influenta semnificativ viata. In anul 2013, se vor produce 2 eclipse de Soare si 3 eclipse de Luna.

De obicei, eclipsele afecteaza toate semnele zodiacale, dar in acest an, conform previziunilor din horoscop 2013, mai afectati vor fi Scorpionii, Sagetatorii, Taurii si Berbecii. Aceasta perioada nu este favorabila pentru inceperea unor proiecte importante, luarea unor decizii importante sau calatorii.

Aprilie 2013: 25 aprilie 2013 – eclipsa de Luna (Scorpion).

Mai 2013: 10 mai 2013 – eclipsa de Soare (Taur); 25 mai 2013 – eclipsa de Luna (Sagetator).

Octombrie 2013: 18 octombrie 2013 – eclipsa de Luna (Berbec).

Noiembrie 2013: 3 noiembrie 2013 – eclipsa de Soare (Scorpion).

Horoscop 2013 pentru:

Sursa: www.horoscopurania.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic