ACL demarează campania electorală din ușă-n ușă! Target 62 procente pentru Klaus Iohannis

3
949 vizualizari
views

Chiar dacă la nivel național Alianța Creștin Liberală înregistrează o creștere semnificativă în sondaje după primul tur de scrutin, ACL-ul s-a pus pe treabă la Brașov.

Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale  au precizat că vor demara o campanie din uşă în uşă la nivelul judeţului pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. „Avem suficienţi membri care să poată face acest lucru. Este singura şansă şi cea mai bună de a convinge electoratul că echilibrul şi normalitate în această ţară poate fi asigurat doar de Klaus Iohannis şi nu de Victor Ponta, o putere absolută a PSD însemnând dispariţia democraţiei,,  – declară Dumitru Puchianu citat de newsbv.ro

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și la Codlea, spune vice-președintele organizației PNL, dr. Urdea Virgil.  Reprezentanții alianței vor fi prezenți în acest sfârșit de săptămână pentru a purta discuții cu populația.   Ne mai despart câteva zile de turul doi al alegerilor prezidențiale, iar la Codlea lucrurile par să meargă destul de bine, însă ACL-ul dorește să se asigure că fiecare locuitor cu drept de vot al municipiului deține informația, astfel ca decizia finală să fie luată în cunoștință de cauză.

dr. Urdea Virgil

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. ROMÂNI votaţi JOHANNIS !!!!…

  ESTE ULTIMA OCAZIE DE-A SCAPA ŢARA DE COMUNIŞTI ŞI DE BOLŞEVICI….ACEASTĂ CIUMĂ ROŞIE ADUSĂ DE STALIN ÎN ŢARĂ ÎN ANUL 1946 19 NOIEMBRIE CU OCAYIA ALEGERILOR FURATE DE COMUNIŞTI !!!…POATE FI EXTERMINATĂ LA 16 NOIEMBRIE 2014 ! să scăpăm ţara după 68 de ani de criminalii poporului român !!!!…
  Să terminăm pe vecie de fantoma comunismului !!!..să fim un popor demn în Uniunea Europeană !!!!….suntem singura ţară din UE în care structurile comuniste funcţionează, acum va veni la conducerea ţării eşalonul doi !!copiii comuniştilor.
  TREZIŢI-VĂ ROMÂNI !!…BANDIŢII NE FURA ŢARA !!!!…SĂ SCĂPĂM DE CIUMA ROŞIE !!!…VĂ PLACE CUM ARATĂ HARTA ŢARII , TREI SFERTURI ROŞIE ?….
  IEŞIŢI LA VOT CĂ SĂ NU POATA SĂ VĂ FURE VOTUL !!!…MĂCAR ACUM ÎN ULTIMUL CEAS GANDIŢI-VĂ LA COPII VOŞTRII ,LA NEPOŢII VOŞTRII ,CE ŢARA LĂSAŢI ÎN URMA VOASTRĂ ??….una roşie bolsevică SAU UNA NORMALĂ ?….

  AŞA SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU !!!!…..

 2. Votez KLAUS IOHANNIS.Vreau Romania lucrului bine facut. Vreau sa avem parte due investitii in turism, invatamant, cultura,agricultural,mediu.In 1989 am avut o revolutie pentru a fi liberi.NU vreau sa imi confiste libertatea PSD

Comments are closed.