Zodiac floral (8, 17, 26)

MARGARETA

persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Caracter si destin: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, aceasta neinsemnand insa ca sunteti o persoana agresiva – dimpotriva. Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti. Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla de multe ori sa capitulati mult prea usor. Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea – si aceasta deoarece nu sunteti scutita de necazuri. Tot in aceasta ordine de idei veti deveni in timp foarte sensibila si susceptibila; e bine totusi sa va paziti de a fi suspicioasa in mod constant cu toata lumea.

Dragostea: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp. Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e cu adevarat important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.

Trasatura definitorie: Fragilitatea.
Compatibilitatea cu: Albastreaua, bujorul, macul, floarea-soarelui.
Numere norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31.
Zile favorabile: Sambata.

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin testul culorilor (cuprins in acest volum), de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.