Zodiac floral (5, 14, 23)

IRISUL

persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Caracter si destin: Va caracterizeaza printr-o mare adaptibilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers. Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate. Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil – si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placerile de tot felul pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane. Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.

Dragoste: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde. Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumnevoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

Trasatura definitorie: Dinamismul.
Compatibilitate cu: Toate florile.
Numere norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, 38.
Zile favorabile: Miercuri, vineri.

Irisul (sau stanjelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.