Zodiac floral (4, 13, 22, 31)

ALBASTREAUA

persoanele nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31

Caracter si destin: Cea mai de seama trasatura a acestui semn este fidelitatea – si persoanele care va cunosc, indiferent de natura raporturilor intretinute, pot confirma acest lucru. Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite. Ceea ce va place foarte mult si va procura tocmai acel sentiment de care era vorba mai sus este ordinea, avand acest simt intr-atat de dezvoltat incat incepeti de multe ori sa organizati si experientele celorlalti. Punctele dumneavoastra de vedere sunt in general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori cand vi le impuneti. Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea unei anume rigiditati ce va caracterizeaza si dand dovada de mai multa intelegere fata de ceilalti.

Dragostea: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmuita loialitate din parte dumneavoastra si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge pana aici este insa destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.

Trasatura definitorie: Fidelitatea.
Compatibilitate cu:Albastreaua, margareta, bujorul, macul.
Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29.
Zile favorabile: Sambata, duminica, luni.

Albastreaua asimilata si cu floarea de nu-ma-uita, exprima cum nu se poate mai bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane. Intotdeauna albastrul ne va evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curand din memorie.