Zodiac floral (3, 12, 21, 30)

PAPUCUL-DOAMNEI

persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Caracter si destin: Nu suportati sa stati mai multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a v simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care din totdeauna puneti mare pret. Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze. Va dauneaza foarte mult faptul ca, raportat si la instabilitatea ce va este proprie, tindeti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti, de asemenea, foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare in ceea ce intreprindeti nu poate decat sa va foloseasca; in sfarsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec total. Toate aceste trasaturi ies mai bine in evidenta in domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si in alte compartimente ale existentei.

Dragostea: Se poate remarca gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind imediat considerat ca necorespunzator. In orice caz, ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra e pentru totdeauna, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va este o notiune prea clara.

Trasatura definitorie: Instabilitatea.
Compatibilitate cu: Macul, trandafirul, papucul-doamnei.
Numere norocoase: 6, 9, 15, 18, 24, 27.
Zile favorabile: Sambata, duminica, luni.

Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.