VIDEO – Târgul de Crăciun al Liceului Teoretic ”Ioan Pascu”

0
1.093 vizualizari
views

În loc să spunem „De Crăciun, fii mai bun…” și alte clișee pe care le auzim cu atât mai mult în această perioadă, preluăm ideea lui E. Burke, și anume că răul triumfă atunci când oamenii buni nu fac nimic.

Cu această idee în minte, Liceul Teoretic „Ioan Pascu” a organizat prima ediție a Târgului de Crăciun la care au participat majoritatea claselor, de la piticii de pregătitoare, la adolescenții din clasele mari de liceu.

Cântece, colinde, turtă dulce, bijuterii și decorațiuni hand-made au umplut „tarabele”, atmosfera fiind fără îndoială de sărbătoare și veselie.

Marele merit al târgului a fost sentimentul de apartenență, de comunitate pe care l-au simțit elevii și cadrele didactice răsfirate în timpul școlii în cele cinci corpuri ale liceului.

Cu aceste cuvinte, ținem din nou să mulțumim tuturor învățătorilor și profesorilor implicați, elevilor, părinților și tuturor membrilor comunității pe care am închegat-o și vă promitem că oamenii buni vor continua să facă fapte bune. Sărbători fericite, cu liniște și sănătate din plin!

Text redactat de Echipa de Marketing a Consiliului Școlar al Elevilor Liceului Teoretic „Ioan Pascu” Codlea.
Videoclip realizat de Mihaela Nandriș.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic