Vești proaste: Sălile de sport de la școli mai au de așteptat

0
1.723 vizualizari
views

Din păcate, mult așteptatul proiect ”sală de sport” pentru școlile gimnaziale 2 și 3 din municipiul Codlea va mai avea de așteptat. Și asta pentru că firma care câștigase licitația și care trebuia să se ocupe de execuția lucrărilor, a intrat în faliment. Mai grav este faptul că Primăria Codlea trebuie își pună avocații la treabă pentru rezolvarea situației, deloc simplă.

”Ne aflăm în litigiu cu constructorul sălilor de sport, care a intrat în insolvență. Am angajat un avocat pentru acțiunea civilă împotriva SC Agora SRL. Vom organiza  licitașie, după lămurirea acestui litigiu, pentru reatribuirea lucrărilor. Scheletul metalic este pus, placa a fost turnată, la ambele construcții. Sunt lucrări care s-au deteriorat din cauza opririi lor, vom contracta expertize pentru a vedea care sunt pagubele produse, pentru a cere banii de la constructorul de acum” – Mihai Cîmpeanu, viceprimar Codlea

Abia după ce lucrurile vor intra pe făgașul normal, proiectele vor fi din nou scoase la licitație, astfel încât un nou contractor să se apuce de treabă. Cât vor dura aceste demersuri, greu de precizat, cert este faptul că elevii nu vor avea unde să facă sport nici anul viitor.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic