Un mediu curat înseamnă VIAȚĂ!

0
2.404 vizualizari
views

Şi anul acesta, elevii clasei I A de la Liceul Teoretic ,,Ioan Pascu” – Codlea au desfăşurat o activitate cuprinsă în Calendarul Naţional –SNV.

SNV este o iniţiativă a asociaţiei Pro Vobis-Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat (cândva Centrul Naţional de Voluntariat Pro Vobis) care a devenit astfel coordonatorul SNV la nivel naţional.

În ţara noastră, SĂPTĂMÂNA NAŢIONALĂ A VOLUNTARIATULUI  se află  la a XV-a ediţie .În calitate de partener local SNV , Liceul Teoretic ,,Ioan Pascu”-Codlea a desfăşurat activitatea ,,Un mediu curat înseamnă viaţă”.Activitatea a fost organizată si coordonată de doamna profesor pentru învăţământul primar Mihăilă Simona-Elena, cu elevii  clasei I A.

Vizionând filmuleţul de desene animate ,,Corduroy-Curăţenie” micii şcolari au identificat acţiunile pozitive pe care le putem desfăşura pentru protejarea şi întreţinerea unui mediu curat, dar, au stabilit şi acţiunile negative al semenilor nosţri, acţiuni care pot distruge mediul înconjurător.

Noţiunea de voluntar în acţiune, la fel ca şi diversitatea acţiunilor de voluntariat a fost uşor de înţeles.Deoarece în filmuleţ era vorba despre un iaz au pictat elemente de floră şi faună specifice iazului.

La finalul activităţii au organizat  expoziţia ,,Un mediu curat înseamnă VIAŢĂ’’.

DSCF2878 (Copy) DSCF2879 (Copy) DSCF2880 (Copy) DSCF2881 (Copy) DSCF2884 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic