Tradiția codleană va fi promovată la Târgul de Turism Transylvania Tourism Fair Brașov

0
2.225 vizualizari
views

În perioada 17 – 19 martie va avea loc Târgul de Turism Transylvania Tourism Fair Brașov, în cadrul centrului expozițional Brașov Business Park.
La acest eveniment va participa și Ministerul Turismului, care a avut inițiativa prin reprezentanții săi locali, să adreseze o invitație municipiului Codlea. Punctul de vedere al reprezentanților centrului de promovare de la Codlea poate fi citit pe pagia oficială a Muzeului Tradițiilor Codlene și al Administrației Publice Locale:

”Suntem deosebit de onorați să participăm în premieră la acest târg prin intermediul Serviciului de Promovare Centru Istoric și să formăm o echipă împreună cu meșterul popular local dl.Marius Diaconu, care a răspuns invitației.
Vom fi prezenți la târg în data de 19.03.2017 pentru a promova municipiul Codlea prin distribuire de materiale de promovare, alături de meșterul nostru popular, care își va prezenta printr-o expoziție, lucrările sale de ceramică, reprezentând universul satului românesc.
Participarea noastră la acest târg are ca scop aducerea la cunoștință și prezentarea obiectivelor care sunt de vizitat în Codlea, printre care: Centrul Istoric, Muzeul Tradițiilor Codlene, Biserica Evanghelică, ruinele Cetății Negre de pe muntele Măgura, atelierul meșterului popular Marius Diaconu.
Evenimentul este deschis publicului larg dornic să călătorească în țară și peste hotare, dar și celor care doresc să descopere destinații și opere ale meșterilor populari autentici.”

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic