Social-democrații lansează o echipă tânără pentru alegerile parlamentare

0
935 vizualizari
views

Partidul Social Democrat Brașov a lansat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidații pentru Parlamentul României.
Lista la Senat va fi deschisă de Marius Dunca, președintele social-democraților brașoveni, în prezent chestor al Senatului României. Fostul prefect al județului Brașov, Marian Rasaliu, se află pe prima poziție la Camera Deputaților.
La Senat, locul doi pe lista de candidați este ocupat de Marius Toanchină, care este urmat de Ioana-Adriana Henegar, Vasile Bogdan Dan și Ștefan Alecu.
La Camera Deputaților mai candidează Ana-Loredana Predescu, Lucian Pătrașcu, Răzvan Popa, Alexandra-Ioana Crivineanu, Alexandru Guzun, Gabriel Barbu, Luminița-Ioana Vlaicu, Sorin-Răzvan Cudrici, Andrei Răducanu și Marius-Valentin Potea.

Marius Dunca, președintele PSD Brașov, și-a motivat decizia de a candida din nou pentru Senat. Tot ce s-a realizat în timpul Guvernării PSD este pus în pericol de guvernarea PNL.

”Astăzi este un moment important pentru țară, pentru Brașov și pentru noi, Partidul Social Democrat. Intrăm în campanie cu o echipă de tineri profesioniști, cu experiență în fiecare domeniu de activitate.
Vreau să mulțumesc brașovenilor pentru încrederea acordată acum patru ani. Nu i-am dezamăgit: am avut creștere economică, am crescut nivelul de trai, TVA 19%, TVA alimente 9%, TVA turism 5%, să nu uităm de voucherele care au ținut turismul intern în viață, de programul ”Prima Casă”, de Start Up Nation! Am reușit pe fiecare categorie profesională să aducem plus valoare și mă refer aici la medici, profesori. Am oprit exodul cadrelor medicale. Am redat demnitatea părinților și bunicilor noștri.
Candidez din nou pentru că toată munca noastră și speranța poporului român în ultimele 8 luni s-au dus. Bătaia de joc și disprețul pe care îl oferă acum PNL, Iohannis și Ludovic Orban la adresa românilor m-au îndemnat să fac acest lucru. Turismul este la pământ, segmentul Horeca, la fel!
Rog brașovenii să sprijine această echipă de tineri profesioniști, de oameni care își iubesc țara și care luptă pentru România!”, a declarat Marius Dunca, candidatul pe prima poziție pentru Senat.

Președintele executiv al social-democraților brașoveni, Marian Rasaliu, consideră că echipa PSD, formată din profesioniști, oameni ambițioși, muncitori și hotărâți, va veni în fața oamenilor cu un program de guvernare centrat pe nevoile reale ale românilor.

“ PSD Brașov m-a desemnat candidat pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. Sunt recunoscător pentru acest lucru. Referitor la ultima funcție ocupată, cea de prefect al județului Brașov, nu am făcut altceva decât să mă interesez ce se întâmplă cu cetățenii de aici. Am fost primul la accidente și la toate operațiunile unde a fost nevoie de mine. Am adus Instituția Prefectului Brașov, din punct de vedere al eficienței, din momentul în care am preluat-o, de pe locul 40, pe locul 2 la nivel național.
Am experiență de parlamentar, am experiență în administrația publică județeană. După încheierea alegerilor, toți politicienii, indiferent de culoarea politică trebuie să aibă un singur gând: să facă proiecte și să se gândească la binele brașovenilor! a declarat Marian Rasaliu, candidatul de pe primul loc la Camera Deputaților.

Cu o experiență bogată în administrația centrală, dar și în antreprenoriat, Ana Loredana Predescu ocupă locul al doilea pe lista PSD la Camera Deputaților. Candidatul dorește să își folosească experiența acumulată ca Director Cabinet în Ministerul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism pentru dezvoltarea turismului, atât de afectat de criza de coronavirus.

“ Mă simt mai mult decât onorată să fiu candidatul organizației PSD Brașov la alegerile parlamentare, mă bucur că m-am alăturat unei echipe de profesioniști din toate domeniile, care au dovedit de-a lungul timpului că pot face performanță în administrația locală sau centrală. Consider că tinerii asemeni mie, cu experiență acumulată la nivel politic, administrativ si antreprenorial, avem datoria de a ne implica, de a ne pune toata energia si determinarea în a-i face pe români să aibă parte, mai ales acum, de un climat de normalitate, de siguranță și, totodată, de progres.
Știu ce însemnă să stai acasă să ai grijă de copiii care fac școala online, să nu poți să asiguri permanența la serviciu, știu ce înseamnă să ai povara plății unor salarii și de aceea am decis că trebuie să mă implic.
De ce Brașov? Pentru că fiecare candidează acolo unde simte că poate să aducă o schimbare. Brașovul este un oraș de suflet pentru mine și familia mea. În viziunea mea, județul îndeplinește toate condițiile unui adevărat centru administrativ: locație geografică, potențial economic, cultură și civilizație. Este un județ care trebuie exploatat cât mai mult din punct de vedere turistic. Exact acest domeniu a fost extrem de afectat în ultima perioadă. Avem nevoie și de infrastructură…cum ajungem la Brașov?
Intru în această competiție electorală cu mult entuziasm și cu extrem de multă determinare pentru a convinge cât mai mulți brașoveni că avem nevoie de siguranța veniturilor, a locurilor de muncă.” a spus Ana Loredana Predescu, candidat PSD la Camera Deputaților.

Lucian Pătrașcu ocupă a treia poziție pentru Camera Deputaților. Președintele Organizației Municipale PSD Brașov consideră că experiența sa, atât ca economist, cât și din poziția de consilier local și din cea de secretar de stat în aparatul vicepriministrului, va fi mai mult decât utilă în aceste vremuri complicate, în care România trece și printr-o criză sanitară, dar și printr-o criză economică.

”Desemnarea mea ca și candidat pentru Camera Deputaților mă responsabilizează și mai mult. Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă de oameni tineri, determinați, cu o bogată experiență profesională.
Am demonstrat, în ultimii ani, atât din poziția de consilier local, cât și din cea de secretar de stat în aparatul vicepriministrului pe probleme economice, că am resursele necesare pentru a demara, alături de o echipă de profesioniști, proiecte în folosul românilor.
Consider că experiența mea ca economist (expert contabil, auditor financiar, doctor în domeniul Contabilitate) va fi mai mult decât utilă în aceste vremuri complicate, în care România trece și printr-o criză sanitară, dar și printr-o criză economică. Să nu uităm că PSD a prezentat cifre exacte despre deduceri, reducerea taxelor și impozitelor, despre cum va crește salariile, pensiile și alocațiile copiilor și cum va asigura siguranța veniturilor și a locurilor de muncă. Intru în această competiție electorală cu toată convingerea că măsurile pe care le vom lua pentru cetățeni vor genera progres, creștere economică și vor reda românilor siguranța salariilor și a locurilor de muncă.” a concluzionat Lucian Pătrașcu, candidat PSD la Camera Deputaților.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic