Scrisoarea cititorului: Am vrea să ne civilizăm în fiecare zi, dar începând de mâine!

0
864 vizualizari
views

Cum și pe unde ne parcăm mașinile, o mai veche meteahnă și totuși de actualitate, a șoferului care din comoditate lasă mașina ,,la botul calului,, în goana zilnică de a-și rezolva problemele.

Ne-am obișnuit unii cu ceilalți, însă nu de puține ori reușim să încurcăm cu brio colegul de trafic, vecinul, concetățeanul. Este și cazul preotului evanghelic al comunitații noastre care s-a văzut pentru a nu știu câta oară încurcat de o mașină a cărui conducător auto a parcat pe podul de acces în curtea parohiei.

Ajuns la limita răbdării, preotul Andreas Hartig ne scrie: ,,Din nou sunt blocat și nu pot ieși din curtea parohiei. În fiecare zi calea de acces în curtea casei parohiale este blocată, pentru că șoferilor comozi le este lene să se deplaseze câțiva pași în plus de la parcarea de vis a vis, în care mereu se găsește un loc liber. Ce putem face să realizam că în cazul unei urgențe împiedicăm intervenția rapidă. Și nu în ultimul rând este și lipsă de cultură și civilizație să blochezi accesul spre o proprietate privată”

blocat in curtea parohiei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic