Școala Gimnazială nr 2 a plecat cu colindul prin urbe

0
2.190 vizualizari
views

Un grup de elevi de la Școala Gimnazială nr.2 Codlea, a organizat în ziua de 16 decembrie 2014, un program special de colinde. Pentru început colindătorii s-au deplasat la Primaria Codlea, unde au fost întâmpinaţi de domnul Virgil Urdea, viceprimarul municipiului si de numerosi angajați ai administrației locale . Cu acest prilej, colindătorii din școala noastră, însoţiţi de dl.prof. Iosif Mihai, profesorul de muzica care i-a pregătit , au cântat mai multe colinde, printre care „Domn, Domn, să-nălțăm” şi „Steaua sus rasare”. Apoi elevii școlii noastre au dorit să viziteze pentru a-i colinda și pe angajații Societății Draexlmaier din municipiul nostru, societate cu care școala noastră are o foarte bună colaborare la nivel educativ.
La final, elevii au fost răsplătiţi cu daruri şi au primit urări frumoase de Crăciun, atât din partea administrației locale cât și a angajaților societății Draxlmaier.
Cu această ocazie elevii noștri le-au urat tuturor celor vizitați sărbători fericite atât din partea lor cât și a colectivului de profesori ai școlii.

colind primarie scoala2 scoala 2 colind primarie scoala 2 colind

Sursa:  Facebook

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic