Salonul Divine Sun Studio vă oferă un bronz de senzație într-un mediu plăcut și relaxant

0
438 vizualizari
views

Salonul Divine Sun Studio din municipiul Codlea vă oferă un bronz de senzație, uniform și de calitate pentru a întâmpina această primăvară. Cele două aparate de bronzat, vertical și orizontal sunt pregătite, iar prețurile sunt accesibile oricui!

Prețul este de 2 lei/minut, iar programul la Divine Sun Studio este de luni până vineri, 10.00 – 19.00. Pentru mai multe informații puteți suna la 0765421923 sau direct la sediul Divine Sun Studio, strada Bârsei, nr 2.

Divine Sun Studio oferă și creme și loțiuni!

De ceea ce trebuie ţinut cont în folosirea unei loţiuni de bronzare este hidratarea. Bronzarea în exterior sau interior usucă pielea. Un accelerator va grăbi natural producţia de melenină, astfel încât pigmenţii să se închidă imediat. Aceste produse de îngrijire a pielii vă vor bronza mai rapid, cu o culoare mai închisă şi bronzul va dura mai mult.
Un accelerator vă ajută să vă bronzaţi cu 50% mai repede şi să menţineţi bronzul cu 90% mai mult. Fără folosirea acceleratorului, bronzarea depinde de viteza de activare melaninei din piele de către lumina. O piele uscată, neîngrijită, reflectă razele ultraviolete nepermiţând bronzarea. Important: doar produsele create special pentru bronzarea artificială pot fi folosite în solar.
Mai multe informații pe pagina oficială a salonului Divine Sun Studio
 
Salonul Divine Sun Studio vă oferă un bronz de senzație într-un mediu plăcut și relaxant.
Strada Bârsei, nr 2, Codlea – Tel: 0765421923
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic