Protest la Codlea: Bovinele își cer dreptul la păscut

0
1.096 vizualizari
views

În cursul după-amiezii de 28 martie, cu puțin înainte de începerea ședinței ordinare a Consiliului Local, câțiva fermieri s-au adunat în fața Primăriei Codlea pentru a protesta cel mai probabil nemulțumiți fiind de atribuirea zonelor de pășunat care aparțin de Codlea.

Administrația prin viceprimar dr. Urdea Virgil a avut un dialog cu fermierii, explicând că orașul a dat spre folosință toate terenurile de păsunat marilor fermieri, indicând că ar fi de dorit ca micii fermieri să se constituie într-o asociație pentru a putea beneficia de condițiile legii.

Viceprimarul a reamintit că a avut această idee de a susține și micii fermieri încă din 2004, pe când era consilier local. Și atunci ca și acum, lucrurile se inflamează exact în perioada alegerilor, când, ca de fiecare dată, opoziția se folosește de nevoile oamenilor (fermierilor în acest caz) pentru a-și atrage capital electoral, după care nu mai auzi nimic despre bovine. De prin 2004 tot așa: LA PĂSCUT FĂRĂ PAJIȘTE!

Însă am apreciat ca justificate doleanțele domnului Măciucă, unul dintre puținii fermieri (dacă nu singurul) prezenți la primărie. Doamne ajută să le fie rezolvate problemele în această primăvară.

DSC_0294 (Copy) DSC_0302 (Copy)DSC_0287 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic