Proiect pilot digitalizare Serviciul Rutier Brașov – Programări online

0
419 vizualizari
views

Începând cu data de 7 octombrie 2022, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov se derulează un proiect pilot, prin care este operaționalizat un sistem de programare online, pentru activitățile de lucru cu publicul desfășurate de către Serviciul Rutier Brașov.

VIDEO – Programări online Serviciul Rutier Brașov

Astfel, se acceseaza link-ul https://bv.politiaromana.ro/ro/informatii-publice/politia-rutiera , apoi, prin efectuarea unui click pe secțiunea Programare online, vor putea fi selectate diverse servicii dorite, precum: restituire permis de conducere la expirarea perioadei de suspendare, restituire certificat de înmatriculare/plăcuțe etc, eliberare istoric cazier auto, prelungire drept de circulație în cazul permiselor de conducere reținute pentru dosare penale, etc.

De asemenea, există un cod QR, prin intermediul căruia poate fi realizată programarea online, cu ajutorul dispozitivelor mobile.

În continuare, la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, există un ghișeu pentru activități de lucru cu publicul fără programare online.

Astfel de sisteme de programare online pentru activitățile de lucru cu publicul sunt în analiză și vor fi implementate și la celelalte unități teritoriale de poliție.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic