Primul concurs de gătit preparate vegetariene din România a reunit artizani în gastronomie

0
1.487 vizualizari
views

Cel mai important eveniment culinar al anului 2015 este concursul de gătit preparate vegetariene, care se desfășoară la Brașov, la Centrul de Evenimente Lux Divina și este organizat de către Asociația Culturală Euro Est Alternativ (organizație profesională pentru promovarea gastronomiei), Lux Divina Brașov și Euro Toques România, și se dorește a fi o provocare pentru orice bucătar!

Este interesant și fascinant deopotrivă să poți aprecia prin prisma necunoscătorului, a unui simplu gurmand, creativitatea maeștrilor bucătari care s-au întrecut în realizarea feluritelor preparate la acest eveniment. Veniți din toate colțurile țării, concurenții au demonstrat că se pot ridica la nivelul cerințelor unui juriu format din chefi de talie internațională, pregătind cu migală și pasiune cele mai apetisante preparate.

Și la acest eveniment, Guerilla Cooking a făcut un show de excepție, publicul prezent devorând practic tuciurile cu mâncare gătită. La mare căutare a fost mâncarea de post, printre preferatele degustătorilor fiind pilaful de orez cu prune uscate.

Nici băieții de la Pizza Classica Italian Style nu s-au lăsat mai prejos. Recunoscuți ca cei mai buni pizzari din țară, aceștia au pregătit un aluat special (fără gluten), iar ingredintele celei mai bune pizza vegetariană au fost alese cu grijă, pentru a satisface gustul celor mai buni cunoscători în domeniu.

Pe cei mai mulți dintre chefi i-am putut întâlni și cu ocazia concursului Cupa Presei la Gătit, competiție desfășurată la Cristian, tot în județul Brașov, iar codlenii s-au familiarizat deja cu echipa Guerilla Cooking, care a gătit la Zilele municipiului Codlea.

Duminică, 2 august, organizatorii pregătesc noi surprize la Centrul Lux Divina (Rulmentul).

DSC_0142 (Copy) DSC_0171 (Copy) DSC_0180 (Copy) DSC_0186 (Copy)

DSC_0096 (Copy) DSC_0129 (Copy)DSC_0245 (Copy) DSC_0318 (Copy) DSC_0382 (Copy)Galerie foto de la eveniment puteți găsi urmând link-ul de mai jos

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1138183712862613.1073741950.233551403325853&type=1

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic