Penitenciarul Codlea angajează psiholog și medic stomatolog

0
2.098 vizualizari
views

“Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare, Penitenciarul Codlea scoate la concurs 1 (unu) post vacant de ofițer – psiholog.

Termenul de înscriere este până la data de 01 februarie 2017, orele 15:00, la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul Codlea.

Taxa de înscriere la concurs este de 85 lei.

Alte informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul Penitenciarului Codlea (http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-codlea), site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (www.anp.gov.ro, secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă) şi la structura de resurse umane a Penitenciarui Codlea.”

“Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare, Penitenciarul Codlea scoate la concurs 1 (unu) post vacant de medic în specialitatea Medicină dentară.

Termenul de înscriere este până la data de 21 ianuarie 2017 la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul Codlea.

Taxa de înscriere la concurs este de 85 lei.

Alte informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (www.anp.gov.ro, secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă) şi la structura de resurse umane a Penitenciarui Codlea.”

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic