Orașul de la poalele Măgurii împodobit pentru sărbătorile de iarnă

0
3.278 vizualizari
views

De câteva zile un furnicar de oameni pregătesc orașul de la poalele Măgurii pentru sărbătorile de iarnă. Steaguri tricolore, ale Uniunii Europene și cel al muncipiului Codlea (Zeiden) cu stema localității au fost arborate pe stâlpii din oraș pentru 1 Decembrie. Ghirlande multicolore cu stea și ornamente stradale au împodobit diferite zone, iar pe stâlpii cu aer medieval au fost prinse ghirlande cu beculețe în așteptarea zăpezii. În total 65 ghirlande pe stâlpi, 100 ornamente cu steluțe, 20 traversări stradale diferite modele, sanie cu reni și om de zăpădă.

Și Promenada Codlei își așteaptă copiii la deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă, când se vor aprinde luminile în bradul de Crăciun și cei mici se vor putea da cu patinele. Administrația promite un sezon cu Moș Crăciun și cadouri pentru copiii cuminți. Așadar, ne vedem duminică, 4 decembrie, în centrul Codlei!

codlea_sarbatori_iarna-1 codlea_sarbatori_iarna-2 codlea_sarbatori_iarna-3 codlea_sarbatori_iarna-4 codlea_sarbatori_iarna-5

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic