Noi investiții în aparatura medicală performantă la Spitalul Municipal Codlea

0
1.180 vizualizari
views

Vești excelente pentru codleni.

Spitalul Municipal Codlea a primit fonduri guvernamentale, prin Ministerul Sănătății, în valoare de peste 5.000.000 de lei, pentru achiziția de aparatură medicală de ultimă generație.

Această sumă reprezintă cea mai mare alocare bugetară primită în istoria unității spitalicești din municipiu și este rodul întrevederilor de lucru dintre primarul Mihai Cîmpeanu cu ministrul sănătății, domnul Alexandru Rafila (reprezentantul PSD în guvern) și cu domnul Alexandru Marius Dunca, senator PSD de Brașov.

Astfel, în următoarea perioadă, vor fi achiziționate:

– Tomograf;

– Mamograf ;

– Facoemulsificator (intervenții non-invazive oculare);

– Ecograf doppler color – pediatric – de înaltă performanță;

– Sistem videocistoscop (depistarea afecțiunilor de prostată);

– Aparat de anestezie;

– Aparat RX mobil;

– Ecograf doppler color de înaltă performanță (2 sonde).

Buna colaborare între administrația locală și managerul Spitalului Municipal Codlea, doamna doctor Claudia Coste, ne-a adus în punctul în care putem vorbi despre o infrastructură medicală performantă în localitatea noastră.

Întotdeauna voi considera investițiile în sănătate unul dintre pilonii de bază ai unei administrații responsabile și dedicate comunității pe care o conduce și tocmai de aceea, ori de câte ori avem posibilitatea de a atrage fonduri nerambursabile pentru acest domeniu o vom face„, a declarat primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic