Piață agroalimentară în Municipiul Codlea?!

0
3.953 vizualizari
views

Locuitorii municipiului Codlea ar putea avea piață agroalimentară dacă propunerea de hotărâre inițiată de viceprimarul cu atribuții de primar, Mihai Cîmpeanu, va fi aprobată de consiliul local în ședința de la finele acestei luni. Atent la sugestiile și doleanțele cetățenilor, Mihai Cîmpeanu spune că la acest moment se impune un studiu de oportunitate și că în cadrul aceleiași hotărâri va fi înființată și o comisei care să stabilească cel mai bun loc din municipiu pentru scopul pieței agroalimentare.

Mihai Cîmpeanu – ”În urma consultărilor avute cu cetățeni din municipiul Codlea se conturează tot mai mult ideea de a avea o piață agroalimentară.
Motiv pentru care am inițiat un proiect de hotărâre pentru realizarea unui studiu de oportunitate, pe care îl voi supune spre aprobare consilierilor la ședința de Consiliu Local. În cadrul aceleiași hotărâri se va înființa o comisie care să identifice locul în care această piață municipală își va putea desfășura activitatea.”

În urma ședinței de consiliu de la sfârșitul lunii, consilierii au aprobat proiectul de hotărâre inițiat de Mihai Cîmpeanu, însă au considerat că trebuie efectuată o analiză atentă în privința necesității unei piețe agroalimentare fixă sau mobilă. Motivul ar fi încurajarea producătorilor locali și stimularea acestora. Rămâne de văzut dacă în ochii opiniei publice faptul că piața este mobilă ar constitui un avantaj.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic