Mulțumim pentru încrederea acordată, mergem mai departe!

0
763 vizualizari
views

 

Începând cu luna martie, contractul cu primăria privind publicarea informatiilor de interes public în paginile ziarului Codlea Info încetează. Urmare a discutiilor pe marginea bugetului 2014, consilierii PDL au fost deranjati de faptul că într-un articol am scris că acestia s-au opus proiectului Baza Sportivă Maial, când, de fapt, domniile lor spun că s-au opus achiziționării unui credit bancar în vederea realizării proiectului. Din punctul nostru de vedere e același lucru, iar faptul că s-au opus este un ADEVĂR, o REALITATE.

Cel mai probabil, administrația va înființa propriul ziar. Decizia unanimă a consilierilor de a-și face singuri imagine prin prisma „obiectivității” lor nu afectează publicația noastră lunară. Noi înțelegem prin obiectivitate nu doar aprecierea realizărilor, ci să spunem adevărul sub forma unor critici constructive.  Ziarul Codlea Info este un ziar independent.

Vă rugăm să observați că începând cu ediția din februarie, ziarul este distribuit în rețeaua magazinelor Exotic, prețul fiind modic, de numai 50 bani, însă suficient, în acest fel înțelegând să ne autofinanțăm în totalitate, dar să scriem exact cum stau lucrurile.

În baza bunelor relații pe care redacția noastră le are cu primarul Cătălin Muntean, vom sprijini în continuare toate acțiunile administrației care vin în folosul cetățeanului și vom promova imaginea acesteia în ceea ce ne privește. Dar nu vom tolera inepțiile și incompetența aleșilor.

Comunicatul este o decizie unanimă a membrilor redacției.

Cu respect pentru cititorii noștri, Ovidiu Stan

sedinta cl buget 2014

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic