Mobilizare fără precedent la Codlea, fetița de 12 ani găsită la București

0
11.374 vizualizari
views

Denisa Mihaela a fost găsită în această noapte la București de către lucrători ai poliției de la Serviciul de Investigații Criminale Brașov și lucrători ai secției 12 Poliție București, într-un dosar de cercetare instrumentat de către Poliția Codlea. Fetița dispăruse de acasă în dimineața de 8 noiembrie și, se pare, plecase de bună voie cu un băiat despre care nu se știa nimic. Surse spun că fetița comunica destul de des cu acesta și se ferea să vorbească despre el cu cei apropiați.

Fetița din Codlea nu a mai ajuns la școală, deși plecase cu ghiozdanul la ea, cu geaca albastră așa cum știau apropiații.

Mobilizare fără precedent la Codlea, după ce părinții au anunțat dispariția prin serviciul 112.

Importante forțe de ordine publică mobilizate de viceprimarul cu atribuții de primar, Mihai Cîmpeanu, care a activat codul roșu, dar și pompieri ai SVSU Codlea, au răscolit tot orașul în căutarea fetiței.  De lăudat și atitudinea societății civile. Peste 30 de taximetriști au venit la poliția locală pentru a prelua poza fetiței.  De asemenea au existat foarte mulți voluntari la acțiunea din această seară, printre aceștia mulți jandarmi civili și simpli cetățeni.

VIDEO – Mobilizare fără precedent la Codlea

Pompierii  SVSU Codlea au căutat fata inclusiv la vilele de la Ștrandul Codlea, unde ar fi putut fi fugită…

Au fost verificate și vizualizate toate camerele de supraveghere de pe domeniul public pentru a se stabili când și în ce direcție a plecat fetița. O întreagă muncă de echipă, zeci de minute de vizionare contra-timp.

Colegii de clasă ai fetei susțineau pe facebook că telefonul Denisei nu este la ea, că este cel mai probabil la acel băiat care blochează toate mesajele pe whatsapp. Din fericire, poliția națională a acționat exemplar și s-au dus direct la sursă unde au găsit-o pe fetiță și au preluat-o în custodie până ce vor sosi părinții acesteia.

Articol inițial dispariție fetiță de 12 ani

„Cod Roșu” în Codlea: Poliția Locală și SVSU, în alertă generală pentru găsirea fetei dispărute

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic