Mircea Geoană, favorit la alegerile prezidențiale. Prima reacție din PSD: ‘Nu mă surprinde, s-a comportat ca un posibil candidat’

0
95 vizualizari
views

Liderul PSD sector 1, Florin Manole, a declarat marţi că prezenţa lui Mircea Geoană în sondaj pe primul loc la alegerile prezidenţiale nu îl surprinde pentru că, ”deşi nu ştiu să fi spus explicit că doreşte să candideze, s-a comportat ca un posibil candidat”.

El a mai precizat că preşedintele PSD nu a făcut niciodată un scor cu 10 la sută sub partid şi a arătat că în şedinţele de partid la care a participat, discuţia despre alegerile prezidenţiale nu a fost abordată nici măcar în treacăt pentru că alegerile europarlamentare sunt foarte importante.

Prezenţa domnului Geoană nu mă surprinde pentru că, deşi nu ştiu să fi spus explicit că doreşte să candideze, dar s-a comportat ca un posibil candidat. De asta nu mă surprinde nici măsurarea lui şi nici faptul că are un scor bun”, a spus Florin Manole în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News..

El a arătat că ”preşedintele PSD nu a făcut niciodată un scor cu 10 la sută sub partid, la niciun fel de alegeri şi nici nu crede că se va întâmpla vreodată”.

Întrebat dacă sunt şanse ca Mircea Geoană să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Manole a spus: ”Eu nu cred, pentru că până anul viitor mai e şi nu l-am auzit să fi cerut lucrul ăsta”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ