Mihai Cîmpeanu: ’’ O comunitate fără tineri este ca o țară fără viitor’’

0
1.040 vizualizari
views

Viceprimar cu atribuții de primar, Mihai Cîmpeanu, candidatul pentru postul de primar la alegerile locale din acest an, este pe cât de tânăr, pe atât de dornic să dezvolte municipiul Codlea. Într-o declarație publică, acesta a explicat că vrea ca orașul de la poalele Măgurii Codlea să devină al doilea, după Brașov. Un oraș cu și mai mult potențial din punct de vedere educațional, turistic, al dezvoltării, etc.

Printre prioritățile lui se numără soarta tinerilor codleni.

,,Orice oraș are nevoie de tinerii săi’ este de părere Mihai Cîmpeanu care vrea ca tinerii să nu-și abandoneze comunitatea, ci să ducă traiul mult dorit și să se formeze ,,acasă’’, în locurile natale. Și cum nimic nu se realizeză fără eforturi și soluții, primarul interimar are în plan proiecte notabile prin care să-i determine pe tinerii din Codlea să nu abandoneze orașul.

,,Rămâneți la Codlea! Ca om, în primul rând, așa cum am făcut și până acum, mă va preocupa soarta tinerilor, a copiilor din Codlea. Gândind în perspectivă, alături de echipa mea vom găsi soluții și le vom aplica astfel încât ei să fie mândri că orașul unde au crescut este și orașul unde se formeaza, își construiesc o carieră, un viitor’’ a declarat Mihai Cîmpeanu.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic