Mândria de a fi român – Parada de 1 Decembrie la Codlea

0
1.040 vizualizari
views

Cred că fiecare dintre noi este încercat de acest sentiment, acela al identității naționale, dar mai cu seamă al românului mândru de țara lui. Și dacă uneori ne mai facem autocritica, de 1 decembrie ar trebui să ținem mâna dreaptă la inimă odată cu intonarea imnului național nu pentru că o fac și alții, ci pentru simplul fapt că trebuie să acordăm cinstea cuvenită celor care s-au jertfit pentru independența noastră. Am trăit această senzație la ceremonia depunerii de coroane în fața monumentului ostașilor români din Codlea, în clipa în care veteranii din cel de al doilea război mondial au fost aplaudați de toată suflarea prezentă. Clipe unice în care îți descoperi fruntea și te înclini înainte eroilor.

Pentru a marca această zi de o deosebită importanță, administrația a organizat o frumoasă paradă, acesta fiind cel de al doilea an în care, cu plecare de pe strada Laterală și până în centru, la Monumentul Eroilor, reprezentanții instituțiilor din oraș, dar și oameni obișnuiți, participă la paradă.

Primarul Cătălin Muntean a fost prezent la paradă, așa cum îi stă bine unui lider al orașului. Acesta a ținut un scurt discurs în semn de apreciere pentru eroii de ieri, cei de azi și de maine.

Galerie foto pe pagina de facebook >VEZI AICI<

Parada 1 decembrie (VIDEO)

DSC_0247 (Copy) DSC_0257 (Copy) DSC_0302 (Copy)

DSC_0181 (Copy) DSC_0182 (Copy) DSC_0184 (Copy)

DSC_0180 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic