La București se joacă alba-neagra cu aeroportul de la Ghimbav

0
1.000 vizualizari
views

La București, lucrurile în privința aeroportului de la Ghimbav sunt văzute strict politic, un obiectiv pe care partidele își pot crește sau nu cota pentru electoralele parlamentare. Pe cât de trist, pe atât de adevărat. Într-un comunicat de presă, președintele Consiliului Județean Brașov se arată dezamăgit de atitudinea unor grupuri de parlamentari (de parcă ar fi o noutate pentru un politician titrat cum este Adrian Veștea).

Dezbaterea proiectului de lege privind aeroportul, programată în ședința de plen a Camerei Deputaților din această după-amiază, s-a amânat din lipsă de cvorum.

Datorită faptului că o parte dintre parlamentari au părăsit sala, nu s-a mai întrunit cvorumul necesar adoptării legilor programate la votul final, între acestea fiind și propunerea legislativă de modificare a alin. 4 al art. 2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 41/2007 privind transmiterea unei suprafeţe de teren din domeniul public al statului şi din administrarea Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov, judeţul Braşov, în domeniul public al judeţului Braşov şi în administrarea Consiliului Judeţean Braşov, pentru realizarea obiectivului „Aeroport Internaţional Braşov – Ghimbav”.

În aceste condiții, legea privind aeroportul va fi votată cel mai probabil săptămâna următoare. „Îmi exprim speranța că toți parlamentarii, reprezentând toate formațiunile politice, vor înțelege importanța și necesitatea adoptării acestui proiect legislativ care ne va permite să continuăm și să finalizăm proiectul Aeroportului Brașov – Ghimbav, vital pentru dezvoltarea comunității județului Brașov. Contăm pe sprijinul parlamentarilor brașoveni și sperăm că la următoarea ședință în plen a Camerei Deputaților legea aeroportului va fi adoptată”, a spus Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

aeroport-avion

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic