În minivacanța de 1 Mai, trenurile care merg spre Valea Prahovei și litoral vor fi suplimentate cu vagoane

0
370 vizualizari
views

Hotelierii de pe litoral, dar și cei din stațiunile montane își așteaptă turiștii în minivacanța de 1 Mai. La munte, pachetele de cazare speciale și răsfățul gastronomic din pensiunile agroturistice, de pildă, nu vor lipsi. Iar la mare, distracția va fi refrenul pentru cei care aleg să petreacă un 1 Mai nebun pe plajă.

Vestea bună este că CFR Călători va suplimenta cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinaţii, în perioada 29 aprilie – 1 mai 2022.

”22 de trenuri vor lega localităţile ţării cu litoralul, plus încă şase cele care vor asigura conexiunea între Constanţa şi Mangalia, şase trenuri suplimentare. Practic, toate trenurile, exceptând cele de Iaşi, trec prin Bucureşti. Deci, practic, Bucureştiul are o cadenţă de unu-două ore în relaţia Constanţa şi de la Constanţa către Mangalia. Timpul de parcurs între Bucureşti Constanţa la unele servicii, care nu opresc între Bucureşti şi Constanta, este puţin sub două ore, iar la celelalte servicii care opresc între Bucureşti şi Constanţa, mă refer în cele patru-cinci staţii mari de pe traseu, în circa două ore şi 10 – două ore şi 20”, a precizat Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt al CFR Călători citat de radio-actualitati.ro.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic