Important! Informare Spitalul Municipal Codlea

0
12.351 vizualizari
views

Având în vedere contextul actual al răspândirii virusului COVID-19, facem apel către populația municipiului Codlea să se prezinte la ambulatoriul de specialitate sau la Camera de Gardă din cadrul Spitalului Municipal Codlea doar după ce s-au adresat în prealabil medicului de familie sau în cazul în care starea de sănătate impune consult de specialitate şi nu mai suportă amânare.
Managementul fiecărui caz de urgență depinde foarte mult de triaj și de prima evaluare! Vă informăm că în curtea spitalului a fost amplasat un cort pentru trierea pacienților ce se adresează spitalului, pentru a se evita contaminarea pacienților internați în spital sau prezenți în Camera de gardă, care suferă de alte patologii.
Întreg personalul Spitalului Municipal Codlea a gândit strategii de primire şi circuite pentru cazurile infectate. Ne-am gândit cum sa procedam dacă aveți o urgenta și veniți dintr-o zona contaminata! Nu ascundeți acest lucru!!! Medicii şi asistentele sunt resurse neprețuite! Ca urmare, vă rugăm să ne respectam reciproc!!!
Populația Municipiului Codlea trebuie să ştie că cea mai bună metodă de stopare a răspândirii coronavirusului este autoizolarea la domiciliu.

Dr. Claudia Coste, manager Spitalul Municipal Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic